Rețeta zilei: Ciuperci umplute, de post

by Dana B.

Ingrediente

6-7 ciuperci
o ceapa medie
1-2 rosii medii
1 cartof
marar

Mod de preparare:

Ciupercile se curata de pielite si de codite. Se scobesc apoi bine si se aseaza pe o tava.

Ceapa trebuie taiata foarte marunt pentru a nu se simti foarte mult. Rosiile trebuie, de asemenea taiate in cubulete marunte.

Cartoful va fi ras si scurs foare bine. Mararul se alege si se toaca foarte bine.

Poti toca, daca doresti si coditele ciupercilor.

Cand toate ingredientele sunt pregatite, poti incepe sa prepari umplutura.

Intr-un bol pun ceapa, rosiile si coditele de la ciuperci si amesteca foarte bine.

Adauga cartoful si mararul si potriveste de sare si piper. Amesteca timp de un minut compozitia.

Dupa aceasta, ia fiecare ciuperca in parte si umple-o.

Odata umplute toate ciupercile pune putin ulei intr-o tava si asaza ciupercile.

Da-le la cuptor pentru aproximativ 10 minute.

POFTĂ BUNĂ!

 

Sursa: sfatulparintilor.ro

Facebook Comments