REȚETA ZILEI: Budincă de ciocolată „păianjen”

by Andreea Radu

Cum mai este puțin până la Halloween, este momentul ideal să cauți idei de rețete pentru pentru petrecerea dată cu această ocazie – dacă va exista una, bineînțeles. Prin această premisă, recomandăm o rețetă extrem de ușoară de budincă, care se potrivește perfect tematicii.

Ingrediente budincă de ciocolată „păianjen”:

  • 1 cutie mix de tort, plus ingredientele cerute
  • 190 g mix de budincă de ciocolată
  • 700 ml lapte
  • 1 cutie mare de frișcă
  • 1 pachet biscuiți cu cremă
  • sirop de ciocolată
  • păianjen de plastic

Mod de preparare budincă de ciocolată „păianjen”:

Prepară tortul folosind instrucțiunile de pe cutie. După ce l-ai copt, lasă la răcit și taie în cubulețe.

Prepară budinca amestecând laptele și mixul de budincă. Adaugă jumătate de frișcă și amestecă bine. Pune deoparte.

Adaugă jumătate din cuburile de tort pe fundul unui vas de servit. Acoperă cu jumătate din biscuiții striviți. Adaugă deasupra jumătate din crema de budincă, apoi repetă straturile. Acoperă cu frișca rămasă.

Decorează folosind siropul de ciocolată, pentru a forma pânza de păianjen, ca în imagine. Folosește o scobitoare pentru a crea efectul liniilor subțiri.

 

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments