RETETA MIRACULOASA CU CARE SCAPI DE VARICE IN DOUA SAPTAMANI

by Cristian Dobre

Varicele apar prin dilatarea permanenta si patologica a venelor si se datoreaza pierderii tonicitatii peretilor. Varicele isi faca simtita prezenta de obicei intre 20-40 ani, fiind mai frecvente la femei, dezvoltandu-se mai usor în perioada sarcinii, sau în urma desfăşurării unor activităţi care implică statul îndelungat în picioare sau pe scaun la birou. Pe lângă aspectul inestetic, venele varicoase mai generează şi durere, mâncărime, senzaţie de greutate în picioare.

Acesta reteta cu argila si frunze de nuc este considerata poata cea mai eficienta metoda externa impotriva venelor varicoase si rezultatele se vor vedea dupa numai 2 saptamani insa este important ca pasta sa se preparare corect iar tratamentul varicelor cu argila si frunze de nuc sa fie facut consecvent.

Ingredientele tratamentului cu argila su frunze de nuc pentru varice

– 2 maini de frunze de nuc verzi
– 2 litri de apa de izvor
– argila proaspata

Modul de preparare al pastei cu argila si frunze de nuc

In 2 litri de apa de izvor se pun cam 2 maini de frunze verzi de nuc si se lasa la fiert cam o ora. Apoi se ia vasul de pe foc si in fiertura din frunze de nuc(cu tot cu apa) se adauga argila gradual, amestecandu-se bine cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta moale si omogena.

Pasta se aplica seara si dimineata pe zonele afectate, masandu-se usor cu palma zonele varicoase de la genunchi pina la degetul mare de la picior dar fără a se aplica presiune. Pasta de argila si nuc se lasa acolo pe zonele varicoase 3 ore. Se indeparteaza daca apare senzatia de frig sau durere si nu se va reinnoi decit dupa 12 sau 24 de ore. Cei care au folosit aceasta reteta spun ca dupa 2 maxim 3 saptamani se observa ca venele varicoase incep sa se atenueze si sa devina aproape invizibile.

SFAT: Renunţaţi la alimentele grele care încetinesc digestia şi favorizează acumularea de toxine în sânge, îngreunând astfel circulaţia. Alegeţi alimentele care refac tonusul pereţilor venoşi: ciuperci, fasole mung, orez integral, linte, rădăcinoase

 

Sursa: frunza-verde.ro

Facebook Comments