Reţeaua Facebook dată peste cap! Falcă a „uitat” să intre în direct

by Paul Anghel

Gheorghe Falcă a „uitat” de mai bine de o lună să intre în direct cu arădenii pe reţeaua Facebook. Înainte de alegerile parlamentare, se folosea de acest live cât putea de mult. Atunci avea doar interesul de a se lăuda şi de a-şi ataca adversarii politici. Acum acestea au dispărut, cel puţin deocamdată.

Intra în direct din biroul Palatului Administrativ, răspundea doar întrebărilor comode, evitându-le fără tact pe cele neplăcute. Ataca, uneori, sub centură. Lăsa impresia că prin acel „direct” controla totul, însă nu putea controla nici măcar propria persoană.

Se folosea de conturi false de Facebook pentru a-şi adresa singur întrebări la care răspundea exaltat, precum un copil care se înţeapă cu un ac şi apoi strigă: „uau!”.

Din 5 decembrie 2016 Gheorghe Falcă a lăsat deoparte această „unealtă”. De câteva ori şi-a dat singur cu ea peste degete, iar acum a aruncat-o într-un colţ, fiind inutilă în bătălia, din 11 decembrie 2016, cu PSD-ul.

Probabil că se uită îndelung la această „unealtă” şi aşteaptă cu înfrigurare momentul în care va decide să o folosească din nou.

Bineînţeles, Falcă s-a folosit de problemele arădenilor pentru a face campanie PNL-ului. Alegerile au trecut, la fel şi interesul pentru Facebook live.

Dincolo de acest aspect rămâne unul care macină propaganda liberală, întrucât băieţii nu mai au la ce da invite, like, share şi la ce posta comentarii la care să primească „like” de la marele conducător.

Sursa foto: Facebook

Facebook Comments