UPDATE: Meciul CS Beliu – Victoria Felnac, amânat pentru a doua oară! Se va juca în martie 2022

by Sorin Haut

UPDATE: AJF Arad a reprogramat în cele din urmă, pentru a doua oară, meciul dintre CS Beliu şi Victoria Felnac! Trebuia să se joace mâine, de la ora 11, dar de această dată la cererea gazdelor, care ar avea cazuri multiple de îmbolnăviri în lot, confruntarea a fost din nou amânată. Partida se va disputa în 5 martie 2022, cu o săptămână înainte de prima etapă de anul viitor, a 15-a. Aşadar, Felnacul încheie anul pe podium, mai exact pe locul 3, cu 28 de puncte şi un meci mai puţin disputat decât primele două clasate, ACB Ineu, 32 de puncte şi CS Socodor, 31.

Ştire iniţială

Ultimul meci din 2021 în Liga 4 Arad la fotbal este programat sâmbătă, de la ora 11 şi le opune pe CS Beliu şi Victoria Felnac, meci restant din etapa a zecea. Partida trebuia să se joace pe 23 octombrie, dar felnăcanii au avut atunci cazuri multiple de îmbolnăvire în lot, solicitând amânarea meciului. AJF-ul a înţeles situaţia şi a reprogramat disputa pentru data de 27 noiembrie, după ultima etapă a anului. Meciul e mai important pentru “VI-FE”, care cu o victorie şi-ar asigura în mare măsură calificarea în play-off (locurile 1-4), urcând până pe locul 2, cu 31 de puncte, tot atâtea câte are şi a doua clasată, CS Socodor. Lider la final de an este ACB Ineu, cu 32 de puncte. Pe locurile 4, 5 şi 6 se clasează în ordine, Sîntana, 25 de puncte, Glogovăţ, 21 şi Pîncota, 20 de puncte. Belenii au însă şi ei ambiţia de a încheia cu dreptul anul, mai ales că au adunat doar un punct în retur. Ultima victorie a trupei lui Alex Manea datează tocmai din 25 septembrie, etapa a şasea, când se impunea cu 2-0 la Sîntana. Pe locul 7 în clasament, cu doar 12 puncte în clasament, CS Beliu ar rămâne pe aceeaşi poziţie şi în caz de victorie, play-off-ul fiind inaccesibil. Indiferent de rezultatul restanţei de la Beliu, Victoria are cel mai bun atac după 14 etape, cu 34 de goluri marcate.

Ciba: “Cu trei puncte, am fi foarte aproape de play-off”

Nici la capitolul apărare nu stau rău “roş-albii”, care au a doua defensivă a campionatului, cu 17 goluri primite, doar Ineul având mai puţine, 12. Notabil şi bilanţul de până acum, cu nu mai puţin de nouă victorii, un egal şi doar trei înfrângeri. Dar Ciba e cu gândul doar la ultimul meci al anului, care dacă ar fi câştigat ar rezolva în mare parte calificarea în play-off: “Vrem să câştigăm la Beliu, cred că dacă am face-o ne-am uşura foarte mult misiunea din ultimele patru etape ale sezonului regulat, programate anul viitor. Cu încă trei puncte am fi foarte aproape de play-off, am discutat asta că băieţii şi sper să ne bucurăm sâmbătă de un succes care să încununeze prestaţia noastră din această toamnă”, ne-a declarat antrenorul Felnacului. Liga a IV-a ia pauză până în martie 2022, când campionatul se va relua cu etapa a 15-a. Mai sunt de jucat patru runde din sezonul regulat, după care primele patru clasate vor evolua în play-off.

 

Facebook Comments