REPREZENTANTII ROMANIEI LA EUROVISION S-AU CAZAT INTR-UN HOTEL DE PATRU STELE

by Andreea Radu

Paula Seling (35 de ani) şi Ovi (39 de ani), alături de întreaga delegaţie a României la Eurovision 2014, s-au cazat la Hotelul Imperial din Copenhaga, situat la 200 de metri de gara centrală şi la 5 minute de mers pe jos de piaţa principală a oraşului.

Hotelul de 4 stele în care de marţi seară stau românii noştri oferă tot confortul de care cei doi au nevoie, pe parcursul şederii lor în Danemarca: restaurant de lux, servicii SPA, săli de conferinţă, sală de fitness, terase, piscină. Când vor să se relaxeze, Paula şi Ovi pot vizita împrejurimile, căci au ce să vadă: Grădinile Tivoli, Planetariul Tycho Brahe, piaţa Rådhus­­pladsen.

„Au noroc cu cazarea, dar de noroc au nevoie şi pe scenă, pentru că la primele repetiţii lucrurile nu au mers întocmai cum şi-ar fi dorit. Din scenografie făcea parte şi pianul suspendat în aer, însă acest lucru nu s-a putut realiza“, potrivit Lianei Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/paula_seling-ovi-eurovision-hotel_lux-danemarca-copenhaga-camera_0_1825617488.html

Facebook Comments