Replica Andreei Bălan pentru Cătălin Botezatu

by Cristian Dobre

Andreea Bălan a reacționat, după ce creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat una dintre ținutele purtate de curând de cântăreață. Artista, care este însărcinată în luna a noua,  a postat un mesaj pe contul de socializare.
„Poate îi spune cineva lu Botezatu (producatorii lui Teo daca tot îi dau poza la comentat) că sunt în 37 de săptămâni  aici și ca femeile în luna a-9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus? Mi se pare o totală lipsa de educație și de bun simt să comentezi o gravidă în luna a- 9-a, fiind extrem de greu în ultima lună de sarcină să mai faci parada modei. Totuși, eu arăt foarte bine aici? Multi viteji se arată, dar dacă îi pui să stilizeze o femeie gravidă în luna a-9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea ???”, a scris Andreea Bălan pe contul de socalizare, unde a și atașat două imagini.
„Poate îi spune cineva lu Botezatu (producatorii lui Teo daca tot îi dau poza la comentat) că sunt în 37 de săptămâni  aici și ca femeile în luna a-9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus? Mi se pare o totală lipsa de educație și de bun simt să comentezi o gravidă în luna a- 9-a, fiind extrem de greu în ultima lună de sarcină să mai faci parada modei. Totuși, eu arăt foarte bine aici? Multi viteji se arată, dar dacă îi pui să stilizeze o femeie gravidă în luna a-9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea ???”, a scris Andreea Bălan pe contul de socalizare, unde a și atașat două imagini. Cătălin Botezatu a comentat în cadrul emisiunii de la Kanal D,  una dintre ținutele purtate de Andreea Bălan. „S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place!’, a spus Cătălin Botezatu la o emisiune de la kanal D. „Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a mai spus el. Citește și

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments