REINCEP LUCRARILE PE AUTOSTRADA NADLAC-ARAD

by Cosmin Mihuta

S-a dat startul lucrărilor la primul lot al tronsonului de şosea rapidă dintre Nădlac şi Arad. Teoretic, porţiunea de drum ar trebui să fie gata în acest an. Drumarii au început să muncească şi la cea de a doua bucată a autostrăzii dintre Timişoara şi Lugoj.

Lotul doi din autostrada Timişoara-Lugoj va avea aproape 26 de kilometri şi va lega porțiunea de autostradă Arad-Timişoara, care se termină în dreptul localității Izvin, de lotul I Lugoj-Deva, în dreptul localității Şanoviţa. Vor fi amenajate zece poduri şi podeţe şi 15 pasaje, iar valoarea investiţiei depăşeşte 423 de milioane de lei.

În ceea ce priveşte primul lot al tronsonului de autostradă Nădlac-Arad, acesta are peste 22 de kilometri. Lucrările, executate în proporţie de de 27%, au termen de finalizare sfârşitul anului. Investiţia se ridică la aproape 310 milioane de lei.

Odată finalizate aceste tronsoane, se va face legătura dintre A1 din România şi autostrada M43 din Ungaria, care trece pe la Mako.

 

Sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Reincep+lucrarile+pe+autostrazile+ce+leaga+Romania+de+Ungaria

Facebook Comments