Reguli dure în Serbia, pentru o baschetbalistă a Aradului

by Sorin Haut

Pivotul sârb al FCC Baschet Arad, Jefimija Karakasevic, a reuşit să plece la timp acasă, în Serbia, înainte de închiderea totală a graniţelor din ţara vecină. Baschetbalista echipei arădene nu a scăpat însă şi de regulile drastice impuse de autorităţile de la Belgrad ca urmare a pandemiei de coronavirus, fiind nevoită să stea nu mai puţin de 28 de zile în carantină. De altfel, Serbia s-a remarcat pe perioada acestei pandemii de COVID-19 prin măsuri foarte dure. „În această perioadă sunt în carantină, stau la mine acasă, în Serbia. Poliția mă verifică în fiecare zi de 2-3 ori pentru a se asigura că respect regulile. Îi mulțumesc președintelui clubului, Marcel Urban, că a făcut toate formalităţile pentru a ajunge cu bine acasă. Îmi petrec timpul alături de familia mea”, transmite jucătoarea Aradului într-un interviu acordat pe Facebook celor de la „Suporteri FCC ICIM Arad”. Sârboaica exclude varianta ca acest sezon să mai poată fi reluat, dar speră ca din toamnă să revină pe teren:

„Sper că vom putea începe în septembrie”

„Sperăm ca această perioadă grea să se încheie până în vară, totul depinde acum de noi. Dacă stăm cu toții acasă și respectăm regulile, putem face ca aceasta să dureze mai puțin. Sper că vom putea începe sezonul în septembrie, dar acum situaţia  se află sub semnul întrebării și este prea devreme pentru a da previziuni. Mesajul meu este să aveţi grijă de voi, să staţi acasă, în siguranță și să încercaţi să rămâneţi pozitivi”, conchide Karakasevic, aflată la cel mai bun sezon pentru Arad.

Cel mai bun sezon, la Arad

Cu trei experienţe până acum în maieul „galben-albastru”, Jefimija a evoluat în 20 de meciuri în această ediție a Ligii Naţionale, contabilizând medii de 9,7 puncte şi 7,7 recuperări. O prestaţie bună a avut însă şi în Cupa României, mai ales în finala cu Sepsi, pe care a încheiat-o cu 14 puncte şi 6 recuperări. (foto: baschetarad.ro)

 

 

Facebook Comments