Regretele lui Enache după remiza cu UTA. Petrolul are meci decisiv, cu Turris

by Sorin Haut

Costel Enache, antrenorul Petrolului, a sintetizat ce s-a întâmplat la Arad și a reafirmat că meciul din etapa viitoare, cu Turris, devine o nouă finală. Eram în situația de a recâștiga câteva puncte, nu mai țineam cont cu cine jucăm, deși ne respectăm orice adversar. N-am reușit să punem în practică tot ce ne-am dorit. Eu n-am ce să le reproșez băieților, acest punct ne menține matematic în lupta pentru promovare.

Am încercat ca ideea de bază să fie unitatea de grup, să nu aducem staruri. Am menținut legătura tot timpul cu jucătorii (n.r. – depistați pozitiv cu Covid -19), dar situația actuală ne-a transmis energii negative. 

Mai grav e că ne afectează mental. Sper să dea maximum din ce pot elevii mei, etapa viitoare, cu Turris. Cu toții am declarat că meciul cu Turris e o nouă finală, așa cum sunt toate meciurile din acest play-off„, a declarat Costel Enache, la finalul remizei cu UTA.

Partida UTA – Petroluş, încheiată 1-1, ar fi trebuit să se dispute în 4 iulie, dar a fost amânată după ce şase persoane din cadrul FC Petrolul au fost testate pozitiv cu coronavirus. (digisport.ro)

Facebook Comments