Regretele Lidiei Buble

by Cristian Dobre

Lidia Buble are regretă după despărțirea de Răzvan Simion? Aceasta este întrebarea care a stăruit pe buzele sutelor de fani din mediul virtual, după ce cântăreața i-a anunțat că a luat o decizie radicală, în privința unui lucru ce altădată avea o importanță semnificativă pentru ea. Iată despre ce este vorba!

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Artista se bucură de susținerea a sute de fani, dovadă fiind numerele uriașe de pe rețelele de socializare, strălucind în cariera ei muzicală. Vedeta a intrat și mai mult în atenția internauților, după ce ea și Răzvan Simion au decis să se despartă, atunci când totul părea că merge ca pe roate între ei.

Faptul că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit a zguduit întreg showbiz-ul autohton. Aceștia formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, fiind mereu acolo unul pentru celălalt. De când cei doi au anunțat separarea, fanii sunt ținuți pe jar, sperând în fiecare clipă la o împăcare.

De curând, admiratorii Lidiei Buble au fost luați din nou prin surprindere, după ce artista a anunțat public că a renunțat la un lucru ce mai demult avea o însemnătate sentimentală pentru ea.

Lidia Buble și-a îndepărtat un tatuaj, după despărțirea de Răzvan Simion

Mai exact, Lidia Buble s-a filmat pe Instagram, spunându-le fanilor că a mers la o clinică din București. Stați liniștiți, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate, vedeta venind doar să-și îndepărteze tatuajul, semn că acum regretă că și l-a făcut.

Artista a mers deja la a treia ședință

Cântăreața a ținut să le menționeze internauților faptul că este foarte mulțumită de rezultat, având în vedere faptul că a făcut deja două ședințe, iar tatuajul a dispărut în mare parte. Totdată, Lidia Buble a scăpat fără nicio cicatrice pe piele.

„Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici”, a spus Lidia Buble la InstaStory.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments