Regimul draconic la care se supune zilnic Mark Wahlberg

by Cristian Dobre

Mark Wahlberg a dezvăluit o rutină zilnică greu de imaginat pentru mulți, la care se supune pentru a avea un fizic de invidiat. Acesta presupune trezirea în mijlocul nopții la 2.30 și prezența în sala de forță la 3 dimineața.

Ajuns la 47 de ani, Mark Wahlberg este cunoscut pentru forma fizică incredibilă pe care o are. Dar pentru asta ține un regim strict și are o rutină zilnic de-a dreptul draconică.

Într-o zi obișnuită, actorul se trezește la ora 02:30. Urmează 15 minute de rugăciune, apoi micul dejun pe care îl termină la 3.15 când intră în sala de antrenament. Face un antrenament de 95 de minute urmat de o altă masă, apoi duș, golf jumătate de oră de la 7.30 la 8, și apoi o gustare și recuperare în camera criogenică. Toate acestea înainte de ora 10:30. Urmează apoi timp petrecut cu familia, întâlniri, telefoane, și alte mese. La 16.00 se întoarce în sala de forță pentru a doua rundă de lucru a zilei. Cina în familie se ia la ora 17.30, iar la 19.30, actorul se pune la somn.

Într-o discuție cu fanii pe Instagram, Wahlberg a dezvăluit și ce mănâncă la fiecare masă. „Încep cu fulgi de ovăz, afine și unt de arahide la micul dejun”, a spus el. „Apoi am un shake proteic, trei burgeri de curcan, cinci bucăți de cartofi dulci la ora 5:30 dimineața. La ora 8 am o salata de pui la grătar cu doua oua fierte, măsline, avocado, castravete, roșii și salata verde. La ora 13 iau prânzul, o friptură cu ardei gras, iar la ora 15.30 mănânc pui cu bok choi, la ora 5.30 / 6 am, la cină, mănânc bucată de halibut sau de cod, cu niște legume, poate niște cartofi saute și bok choi. Pe parcursul zilei mă hidratez mult’, a dezvăluit actorul.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments