Reghecampf îl pierde pe Koljic, dar obţine prima victorie! Mesaj clar pentru olteni: “La Arad urmează un meci foarte important”

by Sorin Haut

CS Universitatea Craiova a obținut cea mai clară victorie a etapei a patra în Liga 1 şi pare să îşi reintre în formă chiar înaintea meciului de sâmbătă, cu UTA. Oltenii s-au impus clar, scor 3-0, în partida susținută aseară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în fața lui FC Voluntari. Toate reușitele au venit după pauză, Gustavo (min.50), Cîmpanu (57) și Markovic, în prelungiri, stabilind rezultatul final, cu care formaţia din Bănie o depăşeşte pe UTA în clasament. Laurențiu Reghecampf și-a felicitat jucătorii pentru jocul prestat mai ales în repriza a doua, dar îi pune deja în gardă în vederea deplasării de sâmbătă seara, ora 21:30, de la Arad. „Nu am făcut nimic altceva decât să câștigăm un meci acasă, în care porneam cu prima șansă, deja ne concentrăm pe meciul următor. La Arad urmează o partidă foarte importantă. Dacă vom continua la fel, măcar în cele patru meciuri rămase de jucat până la pauza pentru națională, atunci vom putea stabili ce obiective avem în continuare. Mai avem patru zile de antrenamente până la următorul joc. Venim după un meci câștigat, sper ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ și să gestioneze bine această victorie cu încă una la Arad”, a spus, printre altele, antrenorul oltenilor.

CSU Craiova şi UTA, în afara zonei play-off după patru etape

O veste bună pentru UTA este că oltenii l-au pierdut din nou pe Elvir Koljic. Atacantul bosniac a părăsit iar terenul accidentat, fiind surprins pe banca de rezerve cu glezna bandajată. Înlocuitorul său, Jovan Markovic, se mişcă însă foarte bine și a și înscris, anunţându-se un pericol pentru poarta UTA-ei, la disputa de sâmbătă. CSU Craiova a început meciul cu ilfovenii în formula: Pigliacelli – Vlădoiu (’75 M. Constantin), Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Căpățînă (’46, ateiu), Vînă (’46, Cîmpanu) – Gustavo, Koljic (’25, Markovic), V.Constantin (’46 Ofosu). A fost prima victorie pentru Reghecampf la cârma formaţiei din Bănie, care după patru etape scurse se află în afara locurilor de play-off, la fel ca şi UTA.

 

Facebook Comments