Rednic tună și fulgeră: ”Au fost incidente în vestiar! Toți sunteți Mourinho, s-ar putea să-mi pierd răbdarea și n-ar fi bine!”

by Sorin Haut

UTA a câștigat cu mult noroc în fața Voluntariului, scor 4-3, în primul meci pentru ea din play-out, iar Mircea Rednic a dezvăluit că au fost incidente la pauză în vestiar, și le-a transmis fanilor celor de la UTA să aibă mai multă răbdare cu echipa. Căci altfel s-ar putea să îl regrete!

Să fii condus, să revii și să reușești să câștigi acest meci… Patru goluri reușite de jucătorii care au intrat. Mă bucur, asta vreau să facă. Au demonstrat că pot să mă bazez pe ei. Am luat cele trei puncte, foarte importante. Mergem înainte. Mi-era puțin teamă după ce am ratat play-off-ul, dar jucătorii au reacționat foarte bine. Nu cred că mi s-a mai întâmplat să marcheze trei jucători ce intră pe parcurs. 

La pauză au fost vreo două incidente urâte, care nu trebuie să se întâmple în vestiar! Iert, dar nu uit. Din discuțiile pe care le-am avut cu doi jucători, ceilalți au reacționat bine. Le cer răbdare suporterilor că m-am cam supărat. Încă o dată o spun, utiștilor, aveți răbdare, m-am săturat de câte sfaturi și indicații îmi dați. Toți aici sunteți Mourinho, s-ar putea să-mi pierd eu răbdarea și n-ar fi bine!, a amenințat Rednic la flash-interviu.

Facebook Comments