Rednic se simte trădat de Dinamo și anunță un meci pe viață și pe moarte!

by Sorin Haut

Cu două zile înainte de meciul cu Dinamo, antrenorul UTA-ei, Mircea Rednic, le pune gând rău „câinilor roșii”! Experimentatul tehnician se simte trădat de dinamoviști, chiar și de suporterii din PCH și sugerează că UTA își va vinde foarte scump pielea la meciul de vineri, de pe Arcul de Triumf.

Nu e ambiția mea personală, cei care au avut de pierdut au fost ei, nu eu. S-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, lucru care m-a deranjat a fost acela că a fost cu acordul șefilor de la Peluza Cătălin Hâldan. Fără acordul lor nu puteam fi dat afară. Mi-am pus întrebarea, ce interese au, după care au retrogradat. M-au acuzat că fac nu știu câte schimbări în lot, dar au făcut ei mai multe și au mai schimbat și doi antrenori. La Dinamo nu a fost răbdare, dar uite că la UTA e răbdare. Ați văzut, s-au schimbat aici 25 de jucători și am reușit să fac o echipă. Poate am greșit și eu, că am fost interesat să cumpăr acțiuni la Dinamo, iar ei nu doreau. M-am simțit trădat, dar cei de acolo aveau interese, Iuliu Mureșan a adus jucători de la CFR Cluj pe salarii mari. Nu merg eu acum să-i îngrop, pentru că e lung campionatul, iar în momentul de față au un joc bun, consistent, compact, mai direct, pe poartă”, a spus Rednic.

Scenariile lui Rednic: „Ne scot în afara play-offului…”

Antrenorul UTA-ei este supărat ca toată lumea o scoate pe UTA din calculele pentru play-off, dar își face doar scenarii, pentru că nu există așa ceva! Faptul că Farul și U Cluj sunt favorite pentru că stau la mâna lor e meritul lor, iar UTA putea fi ea în această postură dacă nu ar fi făcut figurație în repriza a doua a meciului cu Botoșani. Parcă la finalul acelui meci nu era așa supărat Rednic…  „Toată lumea face calcule, dar UTA tot timpul e la coadă, prin afara play-off-ului. Și noi suntem că ăia care merg la Judecătorie și nu știu unde trebuie să intre. O fac într-o sală în care lumea se uită la el și îi spune băi, băiete, tu ne încurci, dă-te la o parte. Încurcăm și LPF-ul și televiziunile, dar și pe ceilalți, că trebuie să ne ia în seamă”, a mai spus Rednic.

Foto: sportpictures

Facebook Comments