Rednic se contrazice înaintea meciului decisiv cu Petrolul: „Nu vreau să mai aud de play-off vs. To be, or not to be!”

by Sorin Haut

UTA are meci direct și decisiv am spune cu Petrolul, pentru un loc de play-off cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat al SuperLigii. Programul este dificil în continuare, cu deplasări la Rapid și Dinamo și un ultim meci acasă cu FCU Craiova, așa că sâmbătă, singura variantă pentru a continua cu șanse reale lupta la play-off este victoria. Mircea Rednic nu se dezminte și se contrazice când vorbește despre ceea ce și-a fixat vestiarul cu privire la obiectivul finalului de sezon regulat. „Despre play-off nici nu mai vreau să aud. Obiectivul nostru știți care a fost? Să ne salvăm de la retrogradare (n.n. la începutul campionatului nu era asumat oficial). Avem 7 puncte față de echipele care sunt pe loc de baraj și vrem să facem cât mai mare diferența între noi și cei de acolo”, a spus în primă instanță experimentatul tehnician al roș-albilor. Apoi, Rednic și-a început show-ul de altfel tradițional din conferințe și a recunoscut că jucătorii săi vor mai mult. „După analiza avută ieri, jucătorii au început cu To be, or not to be…Shakespeare. Sau tradus în românește, ori se rupe hamul, ori se c..ă calul, îmi cer scuze…În situația asta suntem noi acum. Doar vreau ca băieții să înțeleagă momentul și să dea totul pe teren ca să câștigăm meciul ăsta”.

Le sugerează fanilor din galerie să lase deoparte scandările anti-conducere

Antrenorul UTA-ei a depășit repede și ușor problemele de sănătate de la începutul săptămânii și a vorbit despre valoarea celor de la Petrolul și cât de grea se anunță partida de sâmbătă, dar le-a sugerat cumva celor din galerie să lase scandările anti-conducere la o parte, fapt pentru care ar putea fi luat și el în colimator, în acest fel implicându-se deja în acest conflict parcă fără de sfârșit. „Publicului nu am ce să-i reproșez, în afară de porțiunile alea în care ne ocupăm de altceva. E problema lor, dar e și problema mea. Adică eu aș vrea ca toată lumea să fie pozitivă la meciul ăsta și să lăsăm orgoliile și problemele care sunt și care mi-aș dori să nu fie. Mi-aș dori ca toată lumea să iasă, să tragă la căruță, pentru că e foarte important pentru noi ca imagine. Nu vreau să fac un capăt de țară și, repet, obiectivul nostru este să ne îndepărtăm cât mai mult de locul de baraj”, a mai afirmat antrenorul „roș-albilor”.

Petrolul are absențe importante în apărare, va arbitra Marian Barbu!

Petrolul va avea absențe importante la meciul cu UTA, în special pe faza defensivă: Meijers, Papp și Diomande sunt suspendați, iar Doua accidentat pentru o perioadă mai lungă, astfel că Florin Pârvu va trebui să improvizeze în apărare. La UTA nu sunt probleme mari, cu excepția lui Conte, suspendat și Morar, incert din cauza unei contracturi musculare, în rest toată lumea fiind aptă. Înaintea etapei a 27-a, Petrolul se află pe locul 6, cu 35 de puncte, iar UTA pe 8, cu doar un punct mai puțin. Meciul de sâmbătă, ora 14, de pe Arena Francisc Neuman, va fi arbitrat de Marian Barbu (Făgăraș), ajutat la cele două margini de Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Stelian Slabu (Brașov). La VAR va fi Szabolcs Kovacs (Carei), iar observator a fost delegat Zoltan Szekely (Baia Mare). 

Facebook Comments