Rednic răsuflă ușurat după ce a reușit să o păstreze pe UTA în elită: „Jucătorii au înțeles mesajul”

by Sorin Haut

UTA și-a bucurat suporterii chiar la ultimul meci al sezonului, cel al salvării de la retrogradare. Victoria cu 5-1 în fața Buzăului a adus zâmbetul și pe chipul fanilor arădeni, atât de greu încercați în acest sezon. Tehnicanul Bătrânei Doamne s-a declarat fericit după succesul trupei sale și spune că și-a asumat un risc când a preluat echipa. Cel mai important în acest moment este faptul că UTA va mai bifa un sezon în SuperLiga.

Am avut emoții până ne-am așezat mai bine în teren. Sunt foarte fericit. Îi felicit pe jucători că au înțeles mesajul meu, să nu-i dezamăgim pe suporteri. Ne-au oferit un sprijin important azi. Sunt multe lucruri de pus la punct, nu vreau să vorbesc acum, e moment așa important, frumos.

Mi se pare normal să fie plecări și veniri. Când am venit am avut o ușoară teamă. Începeau iar ‘Rednic e depășit’, ‘pe unde a fost nu a făcut treabă’. Mi-am asumat un risc, că am zis că nu mai preiau echipe din mers.

În niciun caz nu trebuie să mai ajungem în această situație. Ați văzut ce s-a întâmplat la celălalt meci de baraj (n.r. la Dinamo – FC Argeș). Condițiile de aici trebuie să se transpună în rezultate mai bune. Acum eu o să fac lotul, pregătirea, iar responsabilitatea mea o să fie sută la sută„, a spus Mircea Rednic la flash-interviul de după meci.

Facebook Comments