Rednic nu a avut replică la Iași: ”Ne-au surprins la o fază fixă, am dormit și asta a fost…”

by Sorin Haut

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei, a declarat la finalul partidei de la Iași, că echipa sa a dat dovadă de momente de naivitate și a scăpat printre degete un punct. ”Puriul” a afirmat că atacanții săi au dat cu piciorul ocaziilor clare de gol pe care le-au avut. Rednic nu vorbește însă despre schimbările tardive și ratate și nici despre ce a jucat UTA în repriza a doua, când a părut o echipă de ligă inferioară. Dar poate că așa trebuia să fie….

”Normal că sunt dezamăgit, ne-am creat ocazii, am avut superioritate, ocazii cu portarul. Nu e pentru prima oară când noi avem nevoie de mai multe ocazii pentru a înscrie, aici e vorba și de calitatea jucătorilor din atac. Ultima pasă n-a fost cea mai bună, au fost și egoiști.

Un fault ușor acordat la faza golului, poate s-a gândit că nu a acordat penalty la Gheorghiță. Un meci egal cred că ar fi fost rezultatul corect. Ne-au surprins la o fază fixă, noi am dormit și asta a fost.

La faza fixă știam că fac combinații pe zonele laterale, dar noi ne-am aglomerat pe zonă centrală, n-aveam voie să facem asta”, a afirmat Mircea Rednic la flash-interviu.

O săptămână ratată, Rednic a greșit strategia și schimbările

Vă reamintim că UTA a fost eliminată în această săptămână din Cupă de o FC Voluntari modestă, de care nu a putut să treacă la Oradea. În acel meci, Rednic și-a menajat câțiva titulari,  pentru ca în repriza a doua de la Iași să vedem o figurație. Așadar, o săptămână cu adevărat ratată și o UTA dezamăgitoare.

Întrebat și despre fluctuațiile de formă ale echipelor din SuperLigă, Mircea Rednic a fost cât se poate de sincer.

”Asta e valoarea campionatului nostru, nu poți să zici că o echipă domină, iese din tipar. Echipele cu buget mare nu pot face diferența pentru moment și e un lucru bun pentru noi”, a mai spus Rednic.

Facebook Comments