Rednic, mulțumit și nu prea de remiza cu clujenii: ”Sunt supărat, pentru că am jucat cu teamă”

by Sorin Haut

La flash-interviul de după meciul cu Universitatea Cluj, scor 0-0, Mircea Rednic și-a criticat jucătorii pentru că s-au temut prea mult, dar pe de altă parte a recunoscut că nu putea spera la mai mult în condițiile problemelor din ofensivă. Luckassen și Micovschi au lipsit, Tudorie s-a accidentat după 20 de minute, iar debutantul Ezekiel nu poate fizic mai mult de o repriză.

”Sunt supărat pentru că am jucat cu teamă. Noua ne-a fost teamă, dar și lot. E clar că au așteptat și s-au bazat pe jocul lui Nistor. E a treia oară când întreruperea ne-a scos din ritm. Ne-au lipsit trei titulari și la noi se cunoaște. E un punct. Am trecut pe locul doi. Urmează două meciuri acasă și sper să le jucăm cu suporteri. Sper să ne concentrăm. Mi-aș fi dorit mai mult, dar nu am fost periculoși deloc. Nici nu puteai să speri la mai mult”, a declarat Mircea Rednic.

Rednic a fost nemulțumit și de decizia luată de Comisia de Disciplină. Antrenorul este de părere că UTA ar fi trebuit să primească doar o amendă, iar Dinamo să fie sancționată cu un meci fără spectatori.

”Eu cred că o amendă, pentru noi, e suficientă. Și la Dinamo, ar trebui o etapă de suspendare. Suntem așa de drastici, dar vrem să vină lumea la stadion. Nu e normal. Cei care greșesc trebuie opriți și amendați. Din cauza a cinci inși nu pot două cluburi de tradiție să nu joace cu spectatori. Sper că se gândesc la binele fotbalului!”, a mai spus ”Puriul”.

Facebook Comments