Rednic jubilează și așteaptă duelul final, cu Dinamo: ”Care pe care, e șansa noastră!”

by Sorin Haut

La finalul meciului câștigat de UTA cu 3-2 în fața celor de la FCU Craiova, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și a recunoscut că duelul a fost extrem de complicat.

Antrenorul arădenilor a remarcat că formația din Bănie are unul dintre cele mai bune loturi din campionatul României, dar, cu toate astea, rezultatele nu sunt la nivelul așteptărilor.

Au fost puține emoții, dar e un pas important. Cine credea că vom ajunge în situația să avem șanse reale la play-off. Am întâlnit o echipă bună, a fost cel mai bun meci al lor din ultimele trei etape. Ne-au chinuit. Am și spus înainte că au calitate. Păcat că nu au stabilitate pe banca tehnică. Adrian pune foarte mult suflet și face eforturi financiare. Are un lot bun, ar trebui să găsească un antrenor.

Depindem de celelalte echipe, îmi pare rău pentru asta. Sprijinul suporterilor a contat. Le mulțumesc și vreau să fie în continuare alături de echipă. E care pe care, e șansa noastră și ar fi păcat să nu ne-o jucăm.

Multă lume spunea că retrogradăm, în primele etape au fost situații în care nu puteam alinia 20 de jucători. Am și greșit, au fost și foarte mulți jucători propuși de către cei din club. Mi-au pus foarte mulți jucători la dispoziție și eu am ales. Eu cred că am ales bine.

Mă bucur că cei care au plecat au făcut-o cu salariile la zi. Ne-am descurcat. A fost o perioadă lungă în care noi nu am jucat aici. E altceva când joci cu suporterii. Sunt convins că am fi avut câteva puncte în plus”, a spus Mircea Rednic la flash-interviu.

 

Facebook Comments