Rednic face poză cu clasamentul și decretează: „Să rămânem acolo!”

by Sorin Haut

UTA a învins Petrolul cu 1-0 și ajunge la 37 de puncte în SuperLiga. Cu acest nou succes, echipa arădeană a egalat-o pe Hermannstadt, iar dacă acum s-ar încheia sezonul regulat, ar face marele pas spre play-off! Mircea Rednic s-a declarat extrem de bucuros și a ținut să își felicite toți jucătorii. Mai mult, ”Puriul” a glumit pe seama lui Cristian Mihai (19 ani), căruia i-a transmis că îi va da o ”pălmuță”.

”Sunt mândru de elevii mei. Un meci greu, nu am avut multe realizări, dar ne-am organizat bine. Țin să felicit cei doi fundași centrali, impecabil au jucat. Și Florin (n.r. Iacob), dar toată echipa, am stat bine.

Le-am creat mari probleme, chiar mă bucur și îi felicit. O echipă care s-a format în vară, ne vedeau deja retrogradați. Uite, am ajuns pe locul șase (n.r. șapte). E bine, facem o poză și sperăm să rămânem acolo. 

Sunt sigur că domnul Meszar și cei din conducere nu vor rămâne indiferenți. Vreau să felicit și suporterii. Astăzi am fost toți împreună, am avut și perioade în care am suferit. Nu trebuie să ne mulțumim, mai avem trei meciuri, toate sunt grele. Avem șansa noastră și trebuie să profităm. 

Trebuie să fim realiști, suntem acolo și avem șansa noastră. Trebuie să fim realiști, noi nu ne-am propus play-off-ul, dar trebuie să luptăm. Ca echipă, cred că am arătat bine.

(n.r. Cristian) Mihai a jucat bine, dar nu numai el, mai sunt jucători tineri și buni aici. Este o pepinieră bună aici, chiar am vorbit cu conducerea. Anul trecut juca la Pecica, acum e ‘șef‘. Dacă el joacă bine și echipa joacă bine. Bine, a făcut două driblinguri pe acolo pe la 16 metri. El uită, dar va primi o pălmuță de la mine”, a spus Mircea Rednic.

Facebook Comments