Record de participanţi la Supermaratonul Békéscsaba – Arad

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Sâmbătă la Békéscsaba se dă startul la a 20-a ediţie a Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Bekescsaba. Anul acesta se anunţă un număr record de participanţi, peste 1500, care vor parcurge traseul de 200 kilometri în cele 2 zile pe bicicletă, role, alergând individual sau în ştafetă. Participanţii din Arad sau alte oraşe din ţară cum ar fi Oradea, Timişoara, Salonta etc. vor pleca vineri ora 17:30 din faţa Primăriei din Arad cu autocarele pentru a lua sâmbătă startul din Békéscsaba. Startul din Arad pentru a doua sută de kilometri va avea loc duminică din faţa Primăriei, la ora 10.
Evenimentul, atât în Arad cât şi în Békéscsaba, este animat cu diverse programe educaţionale şi artistice. În Arad, de exemplu de la ora 11, începe o acţiune denumită „Ziua Europei împotriva obezităţii” cu diverse programe de măsurători, consiliere în nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, jocuri, workshop-uri şi activităţi sportive, iar între orele 15:30 şi 18:30, formaţia Party Mix va asigura ambientalul destins.
Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad şi Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad, iar organizator este Centrul Municipal de Cultură Arad. Informaţii utile pentru participanţi pe site-ul Evenimentului www.supermaraton.eu.

Facebook Comments