Record de dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Știri Arad. Polițiștii arădeni au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Cu o alcoolemie de 1,15 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii din Nădlac, un nădlăcan de 36 de ani, care, în timpul efectuării unui viraj, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara părții carosabile. În uma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale.

Un bărbat de 36 de ani, din Sântana, a condus un autoturism pe D.J. 792/C, pe raza localității Caporal Alexa, având o alcoolemie de 0,99 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Micălaca au depistat un arădean de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiu, având o alcoolemie de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : pe D.J. 709/J, pe raza localității Iratușu, un bărbat de 61 de ani, din Șofronea, cu o alcoolemie de 0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Zimandcuz, un arădean de 60 de ani, cu o alcoolemie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Gurba un tânăr de 21 de ani, din Arad, cu o alcoolemie de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe D.N. 79 /A, un bărbat de 43 de ani, din Socodor, cu o alcoolemie de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe raza lcoalității Pâncota un tânăr de 23 de ani, din Galșa, având o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale.

Facebook Comments