Reacții dure la Digi Sport, după Rapid – UTA: ”Cam multe greșeli ciudate, nu vezi decât la județ!”

by Sorin Haut

Radu Naum și invitații lui de la Fotbal Club, emisiune a celor de la Digi Sport, au analizat pe larg meciul din această seară, dintre Rapid și UTA, iar concluziile au dus și spre o evoluție ciudată a câtorva utiști, cu randamente slabe.

Fără să se înainteze verdicte clare, cei prezenți în studio au lăsat de înțeles că echipa arădeană a fost trădată de câțiva din jucătorii săi.  Helmut Duckadam a analizat jocul și a catalogat erorile celor de la UTA drept ”ciudate”.

Când ai doi jucători care… Cel puțin la golul trei nu am înțeles nimic. Nu vreau să-mi dau cu presupusul sau… Mă refer la Benga și Omondi, care au dat pasele de gol. Niciun coechipier al lui Rrahmani nu putea să dea o pasă atât de bună. Cam multe greșeli ciudate”, a declarat Helmut Duckadam, la Fotbal Club.

Crăciunescu consideră că UTA trebuia să primească un penalty la 2-1!

Ion Crăciunescu l-a aprobat: ”Și pentru mine sunt niște greșeli ciudate. Asemenea greșeli nu vezi decât la jucătorii ăia de pe la județ”. ”Au fost mulți oameni cu randament anormal de slab la UTA”, a spus jurnalistul Cristi Geambașu. Interesant e că fostul arbitru internațional a considerat că UTA ar fi trebuit să primească un penalty în repriza a doua, la scorul de 2-1, după o ținere în careu asupra lui Stolnik.

Facebook Comments