Reacția Vioricăi de la Clejani în scandalul Pomohaci

by Dana B.

Viorica de la Clejani, prima reacție în scandalul preotului Cristian Pomohaci. Șocată de ceea ce a auzit, artista a postat pe contul de socializare un mesaj.

Viorica de la Clejani, prima reacție în scandalul preotului Cristian Pomohaci, care pare să ia amploare rapid. „Nu pot să cred!” a scris vedeta în dreptul ştirii scandaloase.„Aştia care nu credeţi ce dovada aţi vrea să credeţi,cum se joacă părintele cu ciocanul? Vai de voi de primitivi…aţi fi în stare să vă daţi copiii pe mâna popilor să vă meargă bine în casă…Mă mândresc că nu fac parte din procentul ăla mare de populaţie dobitoacă…
P.S. Care vrei sa-mi dai replica ai grijă ce comment îmi lasi că te iau în ciocan precum părintele…amin!!!?a scris unul dintre prietenii virtuali ai vedetei.

Averea preotului Cristian Pomohaci, implicat  într-un scandal sexual. Se pare că tariful acesta poate ajunge și la 2500 de euro atunci când urcă pe scenă, acest lucru nefiind confirmat. În ultimii acesta a fost un personaj extrem de controversat.

Averea preotului Cristian Pomohaci, cunoscut mai mult ca fiind un îndrăgit interpret de muzică populară, este subiectul principal zilele acestea, când acesta este implicat într-un scandal scandal, după ce a apărut o înregistare audio în care îi face avansuri sexuale unui tânăr de doar 17 ani.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments