Reacția Andreei Bănică la anunțul autorităților legat de închiderea școlilor în București

by Cristian Dobre

Andreea Bănică este o artistă desăvârșită, dar și o mamă de nota zece. Cântăreața are o viață plină datorită carierei, dar niciodată nu uită să se ocupe și de cei doi copii pe care îi are, mai ales acum, de când virusul ucigaș din China a pus stăpânire pe țara noastră.

Astfel, pentru că Sofia învață acasă, online, dar și pentru că băiețelul are multă energie, artista se împarte cu brio între carieră și familie, dar nu se plânge. Ba chiar, acum că s-a anunțat că se vor închide școlile, vedeta a avut și o reacție după declarațiile premierului.

Deși mulți părinți preferă ca odraslele lor să meargă la școală, fizic, Andreea Bănică nu a fost de acord cu acest lucru, iar acum spune că decizia autotirăților nu e o surpriză, căci era de așteptat ca numărul cazurilor să crească și să se ajungă la această situație.

”E trist ce se întâmplă, dar nu pot spune că e o surpriză. Ne așteptam să fie așa, acesta este și motivul pentru care am ales ca Sofia să facă școală doar online, nu în sistemul hibrid”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, imediat ce Ludovic Orban a anunțat că școlile din București se vor închide în zilele următoare.

Andreea Bănică se aștepta ca școlile din București să se închidă

De asemenea, tot în contextul pandemiei de coronavirus, artista a decis la începutul anului școlar să nu își trimită fată la ore fizic, ci să opteze pentru cursurile online, chiar dacă inițial credea că este ok ca Sofia să se încadreze în sistemul hibrid. Se pare că teama infectării cu noul coronavirus au făcut-o pe vedetă să se schimbe, iar decizia a împărtășit-o atunci cu toată lumea.

Facebook Comments