Reabilitat acum trei ani, Drumul Judeţean Buteni-Cuied e plin de cratere

by Paul Anghel

Unul dintre zecile de drumuri cu probleme din judeţul Arad este cel care face legătura între localităţile Buteni şi Cuied. Drumul este în administrarea Consiliului Judeţean Arad şi a fost reabilitat cum aproximativ trei ani. Acest drum are lungimea de aproximativ zece kilometri.

Cu toate acestea, adevărate cratere s-au format pe drumul ce leagă cele două localităţi din judeţul Arad. Un localnic ne transmis mai multe fotografii din care se poate observa starea jalinică a acestui drum judeţean.

„Au fost făcute ceva reparaţii acum doi sau trei ani, dar gropile au reapărut. Nu a mai intervenit nimeni de atunci şi noi, cei care circulăm pe acest drum, avem serioase probleme cu maşinile. Le distrugem dacă nu suntem atenţi să ocolim gropile apărute în drum. Nu îmi explic de ce această zonă atât de frumoasă nu are drumuri bune. Nu îmi explic de ce autorităţile juudeţene nu au interes să asfalteze acest drum”, ne scrie Ioan Pop, un cititor al publicaţiie noastre care ne-a transmis fotografiile ataşate.

Facebook Comments