Răzvan Simion și-a făcut două teste COVID-19

by Cristian Dobre

Dis de dimineață, în platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, fostul iubit al Lidei Buble a luat prin surpindere pe toată lumea! Răzvan Simion a declarat că s-a testat de două ori pentru coronavirus! Cum se simte prezentatorul TV?

Răzvan Simion a bifat și el lista pentru noul coronavirus. Prezentatorul TV a declarat în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” că s-a testat de două ori pentru COVID-19, din cauza faptului că s-a confruntat cu o febră puternică. Din fericire, ambele teste ale omului de televiziune au ieșit negative, iar totul este în regulă.

Răzvan Simion și-a făcut două teste COVID-19

”Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândou! A fost doar o viroză pe care Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion.

Anul 2020 nu a fost unul prea bun pentru prezentatorul TV. În luna mai, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble. După o relație de cinci ani, planuri de viitor și iubire necondiționată, cei doi au ales să-și spună adio. Cu toate că la început au preferat să țină totul departe de ochii cârcotașilor, cei din mediul online au observat faptul că blondina și omul de televiziune nu mai aveau poze împreună.

Răzvan și Lidia Buble s-au despărțit în luna mai

Pentru că inevitabilul nu putea fi ocolit, în cele din urmă, Razvan a fost cel care a confirmat în mod oficial despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul de la ”Neatza” a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de fosta iubită, însoțită de un mesaj trist și plin de emoție. A ales să-i redea libertatea, deoarece, conform spuselor lui, Lidia nu mare fericită alături de el. La scurt timp, Răzvan a șters postarea.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea.”, este o parte din mesajul lui.

Chiar și așa, deși după despărțire au apărut o mulțime de controverse și de speculații, cei doi au rămas în relații bune. Răzvan Simion este în continuare managerul Lidiei Buble și o promovează atunci când lansează câte o piesă nouă! Cât despre reacția vedetei, blondina nu a vrut să intre prea mult în detalii, fiind de părere că toate lecțiile pe care le-a primit au maturizat-o! Nu are regrete și se simte împăcată cu sine!

”Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia acum ceva timp.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments