Răzvan Simion are o nouă iubită

by Cristian Dobre

Au trecut deja câteva luni bune de când Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să pună capăt relației dintre ei, care a durat aproximativ șase ani, și să meargă pe drumuri diferite. Acum sunt amândoi liberi și era de așteptat să începem să-i vedem în preajma altor parteneri de viață.

Dacă Lidia Buble nu și-a găsit încă jumătatea, nu aceeași este situația lui Răzvan care, în ultima vreme, a tot fost surprins în compania mai multor domnișoare. La sfârșitul lunii august, celebrul prezentator a fost fotografiat, în timp ce se afla într-o mică escapadă în Turcia, alături de o brunetă misterioasă. În acest weekend, pe rețelele de socializare au apărut câteva imagini cu Răzvan și noua sa iubită, în timp ce se aflau într-un club, împreună cu mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton, printre care bunul său coleg Dani Oțil, cu iubita lui, și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu (cunoscută drept „Mama Natură”).

Mândru de locul în care se aflau cu toții, Tinu a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care apare și Răzvan, lângă o brunetă tânără, cu părul lung. Fără nicio intenție de a se mai ascunde, cei doi s-au lăsat filmați și păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments