Răzvan Ciobanu părăsește ”Bravo, ai stil!”

by Dana B.

Răzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Designerul a explicat de ce a luat această decizie.

Răzvan Ciobanu, apreciatul jurat de la “Bravo, ai stil!” și unul dintre cei mai valoroși creatori de modă din România, părăsește show-ul de la Kanal D, în care a avut o contribuție semnificativă, pentru a se dedică total business-ului sau personal.

„A fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer și clienții mei au avut de suferit.  Așa că am ales că pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienți și colecții noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri așa o parte importantă din show.

Sigur că „porțile” rămân deschise și poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. „Bravo, ai stil!” este, practic,  „copilul” pe care l-am crescut și la care am contribuit trei sezoane. Mulțumesc echipei pentru că a crezut în mine!”, a spus Răzvan Ciobanu, care a slăbit spectaculos în ultimii ani.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments