Răzvan Cadar este noul preşedinte al AJF Arad: “Să găsim soluţii pentru fiecare proiect”

by Sorin Haut

Fotbalul județean arădean are, de astăzi, un nou președinte. Este vorba despre Răzvan Cadar, care îi urmează la conducerea Asociației Județene regretatului Adrian Lucaci, plecat dintre noi în primăvara acestui an. Fostul șef al Comisiei Județene de Arbitri, candidat unic, a fost votat în unanimitate de toți cei 64 de afiliați prezenți la Adunarea Generală. Ședința a fost condusă de Octavian Goga, vicepreședinte al Federației Române de Fotbal și membru al Comitetului Executiv ca reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal.

Mă onorează alegerea în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal și mă bucură sprijinul pe care l-am avut la aceste alegeri. Sunt convins că și dumneavoastră sunteți de aceeași părere: trebuie să continuăm munca lui Adi Lucaci, să demonstrăm că drumul pe care l-a început, echipa pe care a format-o, reprezintă calea cea bună. Îmi doresc nu doar să avem propuneri și idei, ci să găsim soluții pentru fiecare proiect.

Chiar dacă această pandemie mă contrazice, interesul nostru, al tuturor, e să aducem oamenii înspre fenomen, să readucem spectatorii la stadioane. Odată cu spectatorii va veni și sprijinul financiar pentru fotbal: investitori și sponsori”, este mesajul lui Răzvan Cadar, pe pagina sa de facebook. (Foto: Ciprian Petcuţ)

Facebook Comments