Răzbunare liberală: Guvernul a pedepsit comunele arădene care nu au primari liberali

by Adrian Pavel

Umilință pentru oamenii care trăiesc în localitățile arădene și care nu au votat „așa cum trebuie“. Guvernul, dacă putem să îi spunem așa, le-a dat o „lecție aspră“. Nu doar lor, care au avut alte opțiuni în afară de primari liberali, dar în aceiași oală au fost băgați cu toții.

Astfel, mesajul cinic al celor de la PNL sună astfel: sunteți cu noi – obedienții noștri – sau vă călcăm în picioare – nu meritați să trăiți, nu meritați să aveți parte de un trai decent, trebuie să trăiți în subdezvoltare.

Repartizarea sumelor pe unele unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale pentru plata cheltuielilor de funcționare la nivelul Județului Arad, s-a realizat stric pe criterii politice.

 

„Guvernul PNL ii „pedepsește”pe arădenii conduși de primari social-democrați!

Alegerile au trecut dar în loc de normalitate și stabilitate, asistăm pe de o parte la circ politic iar pe de alta, la folosirea resurselor bugetului doar pentru clientela de partid a PNL.

Dramatic este că România nu mai există pentru liderii Dreptei. Nici criza sanitară! Nici cea economică! Nu le pasă absolut deloc de oameni. Iar în vreme ce Orban și Barna își fură ciolanul unul altuia prin vilele de protocol ale statului, guvernul interimar al lui Iohannis perpetuează practicile ticăloase ale demisionarului premier Orban.

Orban folosește bugetul de stat pentru a-și asigura susținerea în partid, dând bani cu nemiluita primăriilor PNL-iste, în timp ce administrațiile PSD nu au primit nimic sau au primit sume ridicole. Chiar și de 3.000 de lei. E a treia oara in acest an cand comunitatile aradene si din intreaga tara, conduse de primari social-democrati, sunt condamnate la subdezvoltare.

În fapt, românii sunt în continuare pedepsiți pentru că la locale au votat cu PSD.

PSD a decis atacarea în contencios administrativ a acestei Hotărâri de guvern ticăloase. Și, în paralel, se va depune plângere penală pe numele miniștrilor și a celor care au redactat și avizat acest HG.

Campania electorală s-a încheiat, nu mai există români BUNI și români RĂI, în funcție de ce au votat. TOȚI trebuie sprijiniți!!!“, a declarat Mihai Fifor, deputat în Parlamentul României, din partea PSD.

Facebook Comments