Războiul din PNL trece la un alt nivel! Junele Bîlcea a rămas… pieton

by Florian Popa

Nu mai e liniște între liberali, iar scandalul candidaturii pentru Primăria Aradului macină tot mai mult partidul. Dacă până mai ieri aveam parte de mici șicane pe Facebook, în special din partea „independentului“ Bibarț, aflăm de la liberali că șicanele au apărut și în viața de zi cu zi.

Prima victimă a căzut junele Bîlcea, favoritul lui Falcă pentru o candidatură din partea PNL la primărie, care a rămas… pieton. Nu, nu i-au luat polițiștii carnetul, în schimb i-au ridicat mașina. Aflăm de la sursele noastre din PNL, că Poliția Rutieră a primit un pont, cei informați zic că dinspre cabinetul interimarului Bibarț, că pe Calea Iuliu Maniu e parcată neregulamentar o mașină neagră, cu numărul… etc. Cam știm cum parchează cei de la PNL, așa că n-a fost decât un pas până când operațiunea s-a finalizat cu ridicarea mașinii cu pricina.

Aflăm de la sursele noastre liberale că junele Bîlcea a avut un șoc, când a văzut că i-a dispărut mașina și a alertat toate instituțiile, de la Locală la Recons, până la Poliție, iar în cele din urmă a ajuns la Rutieră. Nu știm cât a fost amenda, dar știm că nu e liniște în PNL. Iar în zilele următoare, ne așteptăm ca junele Bîlcea să-i răspundă „independentului“ Bibarț, care s-ar putea trezi cu roțile de la Duster dezumflate. E luptă dură în PNL, mai ceva ca la grădiniță.

Facebook Comments