Război în PNL Arad ! Liberalii îi cer lui Orban să facă ordine

by Florian Popa

Fostul senator liberal Constantin Traian Igaș a transmis o scrisoare deschisă conducerii centrale a PNL, prin care cere să se lămurească situația din filiala arădeană. Igaș susține că în urma alegerilor din PNL Arad a existat o contestație, iar conducerea centrală a recunoscut faptul că statul a fost călcat în picioare, numai că din acel moment nu s-a mai întâmplat nimic. Igaș îi cere președintelui Ludovic Orban să intervină și să tranșeze situația de la Arad.

„Scrisoare deschisă adresată colegilor liberali, domnului președinte Ludovic Orban și domnului Daniel Buda!
„Boală lungă, moarte sigură”, este cuvântul de ordine în filiala noastră!!!
Cunoașteți cu toții faptul că alegerile din filiala noastră au fost organizate fără respectarea statutului și a regulilor de bun simț care trebuie să ne călăuzească pe toți cei care dorim să facem politică! Deși există o contestație depusă și un răspuns la această contestație prin care se recunoaște faptul că statutul a fost călcat în picioare, lucrurile stau „înțepenite” din lipsă de curaj și fermitate a decidenților de la centru!!!
Dragi colegi decidenți, este albă sau este neagră situația de la Arad !!?? A trecut mai bine de jumătate de an de când bâjbâiți prin întruneric, timp în care am mai pierdut o primărie, am mai pierdut câțiva membri marcanți pentru organizația noastră și, ce este si mai grav, starea în care ne aflăm îi face pe unii aleși locali, și nu numai să privească cu interes spre alte zări!!!
Sentimentul de neîncredere și tensiune din interiorul filialei va fi decontat la următoarele competiții electorale, iar voi veți fi părtași în condițiile în care tolerați încălcările de statut!!!
Invalidând alegerile din primăvară dați o șansă filialei să se reconstruiască pe principii mai sănătoase!!!“, scrie fostul senator PNL.

Facebook Comments