Răspunsul primit de Robert de Niro de la Trump

by Cristian Dobre

După ce actorul Robert de Niro l-a jignit în repetate rânduri în ultimele zile pe președintele Donald Trump, liderul de la Casa Albă a ales să-i răspundă acestuia printr-o serie de mesaje postate pe contul său de Twitter. Președintele american spune despre actorul premiat cu Oscar că este ”o persoană cu un IQ foarte mic”.

Trump a pus la îndoială inteligența celebrului actor spunând că ”Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi. L-am urmărit noaptea trecută şi cred cu adevărat că era bătut în cap”.

Într-un alt mesaj, Trump a scris: ”Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră. Trezeşte-te, ameţitule!”.

Mesajul președintelui vine după ce duminică seara la gala premiilor Tony, care recompensează cele mai bune producții de teatru de pe Broadway, Robert De Niro l-a înjurat pe președintele SUA Donald Trump în momentul în care și-a exprimat părerea despre el.

Momentul în care actorul a spus pe scenă” F**k Trump”, a fost ovaționat de întreaga sală care a aplaudat frenetic.

A doua zi, în timp ce se afla la Toronto pentru a-și lansa un restaurant, actorul recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din “Raging Bull” şi “The Godfather: Part II.”, și-a cerut scuze poporului canadian pentru cuvintele spuse de Trump despre Justin Trudeau.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments