Răspunsul Mihaelei Rădulescu pentru cei care îi comentează operațiile estetice

by Cristian Dobre

Mihaela Rădulescu are aproape 50 de ani și un corp perfect, obținut prin multe ore petrecute în sala de sport și o alimentație echilibrată. Chiar dacă a fost criticată pentru numeroasele operații estetice, care au transformat-o total, vedetei nu îi pasă de gurile rele.
„Nu țin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau ne­mâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine. Ce mi-am dorit să fac am făcut. Și nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele. E și asta o cheiță a suc­cesului, până la urmă”, a spus Mihaela Rădulescu pentru VIVA!
Intervenția de mărire a sânilor – pe care a recunoscut-o, deși schimbarea era evidentă, abia după un an – a deschis robinetul operațiilor estetice pentru Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea de la „Ferma” n-a pus niciodată pe hârtie numărul exact al intervențiilor, însă n-a ratat nici o ocazie să spună că n-o „ating” comentariile care o dau megaoperată.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments