Răspunsul dat de Karmen comentariilor pline de ”hate”

by Cristian Dobre

Karmen este în permanență conectată cu fanii ei de pe contul de socializare, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face în această perioadă, mai ales că în curând va deveni mama pentru prima oară.

Cu toate astea, artista a primit câteva mesaje răutăcioase, cărora le-a răspuns imediat pe contul de socializare. Aceasta a explicat că citește fiecare mesaj venit din partea admiratorilor ei.

„În urma acelor două postări de mai devreme, am primit multe mesaje în care oamenii mă susțineau să nu pun la suflet și așa mai departe. Am făcut postările acestea pentru că oamenii cred că eu nu citesc mesajele. Sunt aici, sunt activă, vă văd, vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o purtați, dar și pentru „hate-ul” pe care mi-l oferiți gratuit și m-am gândit să vă ofer o rețetă pe care eu o folosesc ca să nu intru în depresie. Deci, nevoia asta imensă de a da cu „hate” vine din neajunsuri. Vine din faptul că tu nu conștientizezi că ești o persoană specială, ești o persoană foarte tare, nimeni nu e ca tine! Ești singurul om care te poate face fericit, chiar dacă nu ești în locul în care ai visat, chiar dacă nu ai viața pe care ți-o dorești, gândește-te că ești într-o etapă a vieții”, le-a transmis Karmen fanilor săi.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments