RASPUNS HALUCINANT DE LA CNADNR: PASAJELE DE PE CENTURA NU PRIMESC BANI NICI IN ACEST AN

by Cosmin Mihuta

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a transmis un răspuns neaşteptat la o adresă prin care se cereau lămuriri cu privire la pasajele de pe centura Aradului, dar şi vis-a-vis de alte investiţii cum sunt autostrăzile, printre care şi Arad-Nădlac. Răspunsul celor de la CNADNR este destul de ciudat având în vedere faptul că se bate cap în cap cu ceea ce se declarase anterior.

Aşa cum ştim, la finele anului trecut, s-au făcut din nou promisiuni cu privire la pasaje, s-au dat asigurări parlamentarilor de Arad că totul este în regulă, că banii vor fi prevăzuţi în bugetul CNADNR pentru 2014. Ba mai mult, la sfârşitul lunii ianuarie, chiar Gheorghe Falcă a declarat că a primit asigurări de la CNADNR că vor reîncepe lucrările în acest an. Imediat, au ieşit parlamentarii PSD Arad, care au anunţat că li s-a transmis şi lor, chiar de la Guvern, că lucrurile s-au rezolvat şi că vom putea în curând circula măcar pe unul dintre pasaje.

Când colo, surpriză. Adresa primită de la CNADNR şi prezentată de ProTv spune că cele două pasaje vor intra la finanţare … abia în 2015. Un răspuns în contradictoriu cu ceea ce reprezentanţii CNADNR sau ai Guvernului au transmis atât Primăriei Arad, cât şi parlamentarilor, chiar prin răspunsuri oficiale, ca urmare a unor interpelări.

Dacă ceea ce a transmis CNADNR este adevărat, Guvernul Ponta are o mare problemă la Arad, aratând cât de preocupat este de soarta arădenilor şi de investiţiile din zonă. Dacă lucrurile stau aşa, probabil, la fel de preocupaţi vor fi şi arădenii de USL la votul din mai, de la europarlamentare, sau din noiembrie, de la prezidenţiale.

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

Facebook Comments