Rapidul îi dă replica UTA-ei, prin Burcă: ”Arădenii să iasă public şi să spună asta”

by Sorin Haut

Ovidiu Burcă, președintele devenit director general la Rapid după ce locul său a fost luat de Daniel Pancu, infirmă ce a văzut o țară întreagă, spunând că echipa sa respectă regulile impuse de autorități. Cele 18 persoane surprinse pe terenul de antrenament al bazei sportive Regie ar fi, de fapt, potrivit spuselor lui Burcă, jucători, masori, magazinerul și manechinele.

”Fotbal Club Rapid ține să precizeze că toate ședințele de pregătire ale echipei se desfășoară respectând absolut toate normele impuse în contextul actual. Înainte de reluarea programului de antrenamente, jucătorii și stafful tehnic și administrativ au efectuat două teste COVID și toți participanții beneficiază permanent de măști și dezinfectanți. Jucătorii respectă distanțarea socială și sunt cantonați într-un hotel închiriat de către club.

Este adevărat că suferim la capitolul infrastructură beneficiind de un singur teren de antrenament. Deși în aceste condiții antrenorii sunt obligați să rămână pe teren aproape întreaga zi, jucătorii se pregătesc în grupe de câte patru și se intersectează doar în anumite momente când intră sau ies de pe teren. Cei care au monitorizat dintr-un balcon efectivul rapidist aflat la antrenament au luat în calcul nu doar jucătorii prezenți, dar și masorii, magazinerul și manechinele parte integrantă în ședința de pregătire”, a spus Ovidiu Burcă pentru ProSport.

Giuleştenii nu rămân datori faţă de UTA

Nici UTA, echipa din play-off cea mai afectată de înjumătățirea punctelor, nu a rămas fără replică din partea lui Ovidiu Burcă. Acesta s-a săturat de reacțiile de nemulțumire ale arădenilor și le solicită să recunoască public faptul că echipa din Giulești a susținut ca ca play-off-ul să se joace cu meciuri tur-retur.

”Încercăm să înțelegem suferințele și lamentările fără sfârșit propulsate mediatic de către UTA. Dar dacă arădenii tot invocă spiritul de fair-play, așteptăm să iasă public și să spună că Rapid este clubul care nu a agreat sistemul de înjumătățire a punctelor, preferând disputarea unui play-off cu meciuri tur-retur”, a declarat noul directorul general al Rapidului, Ovidiu Burcă. (sursă: liga2prosport.ro, foto: 1923.ro)

Facebook Comments