Rapidiştii Astrei se implică în Derby-ul Vestului

by Sorin Haut

Alex Ioniță, Cristi Săpunaru și Daniel Niculae nu uită de trecutul rapidist, giuleștenii fiind înfrățiți de mai mulți ani cu suporterii Timișoarei, care susțin acum o echipă aflată în liga a doua, ASU Poli.

Înaintea derby-ului dintre Poli și UTA, transmis de Digi Sport 1, duminică, de la ora 19:00, cei trei jucători de la Astra au primit tricouri de joc ale timișorenilor, cu numerele de joc pe care le poartă la echipa din Giurgiu.

Ioniță, Săpunaru și Niculae au pozat cu o eșarfă a lui ASU Poli. „Înving cei ce nu cedează”, este mesajul transmis de timișoreni, care au luat-o de la capăt, din liga a 5-a, după ce s-a desființat clubul patronat de Marian Iancu.

Fanii echipei din liga a doua au profitat de faptul că jucătorii Astrei au făcut deplasarea în Banat pentru meciul cu ACS Poli, din semifinalele Cupei României, pe care l-au câștigat cu 3-0.

Dacă ACS Poli luptă pentru a evita retrogradarea din Liga 1, cealaltă echipă din Timișoara este pe locul 13 în eșalonul secund. Obiectivul principal al bănățenilor este să o încurce pe rivala UTA, aflată în cursa pentru promovarea directă în Liga 1.

Arădenii ocupă locul 2, cu 62 de puncte. Pe poziția a 3-a se află Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 61 de puncte. Miercuri, FRF a clarificat situația privind promovarea în Liga 1. Astfel, echipele aflate pe primele două locuri în Liga a doua vor promova direct, urmând ca ocupanta locului 3 din liga secundă să susțină un meci de baraj cu formația aflată pe 12 în Liga 1. Partida de baraj se va disputa tur-retur.

Sursă: digisport.ro
Foto: facebook.com/sspolitimișoara (Politehnica Timişoara).

Facebook Comments