Rapid și-a prezentat noile achiziții, înaintea meciului de la Arad! Printre ele și doi foști utiști

by Sorin Haut

În cadrul unei conferință de presă, miercuri, 10 iulie, giuleștenii și-au prezentat noile achiziții, printre ei și foștii utiști împrumutați la Arad în sezonul trecut, golgheterul Claudiu Micovschi și Rareș Pop. Rapid are planuri mari în noua stagiune de SuperLigă, sezon în care vrea să se lupte la campionat și să câștige Cupa României, după cum au anunțat conducătorii clubului.

Cristian Manea, Rareș Pop, Claudiu Micovschi, Jakub Hromada, Timotej Jambor și Filip Blazek au fost prezentați de ”alb-vișinii”, în cadrul unei conferințe de presă. Curios sau nu, al treilea ex-utist, Cătălin Vulturar nu a fost prezentat, semn că e posibil să fie probabil împrumutat în perioada imediat următoare.

Cu câteva zile înainte de startul noului sezon, Neil Lennon a afirmat că, în acest moment, lotul Rapidului este unul ”stufos”, care trebuie micșorat în perioada imediat următoare, lăsând loc de plecări.

Concret, tehnicianul nord-irlandez a anunțat că Rapid va trebui să renunțe la mai mulți jucători tineri, pe care să-i împrumute la echipe mai slab cotate pentru a acumula experiență și minute pe teren.

”Ca antrenor, îţi place să îţi faci treaba cu uşile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem nişte modificări.

Lotul este puţin cam mare în acest moment, aşa că va trebui să-l micşorăm. Câţiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutaţi către alte cluburi”, a spus Neil Lennon, pentru Rapid TV.

Greu, totuși, de crezut că Lennon va renunța la Pop și Micovschi, prezentați ca și achiziții, deși cel din urmă era jucătorul celor de la Rapid de mai mult timp.

În schimb, Cătălin Vulturar, accidentat și se pare nu pe placul antrenorului nord-irlandez, ar putea fi cedat în altă parte. Rămâne de văzut dacă Rednic își mai dorește jucători la mijloc, acolo unde de altfel nu stă rău deloc.

Rapid va debuta în noua ediție a SuperLigii la Arad, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15, când va întâlni UTA pe Arena Francisc Neuman. Așa a arătat echipa giuleșteană în ultimul amical estival disputat în Slovenia și câștigat cu 4-0 în fața lui Maribor: Aioani – Manea, Blazek, P.Iacob – Braun, Hasani, Kait, Oaidă, Borza – Papeau, Rrahmani.

(foto: digisport)

Facebook Comments