Raluca Moianu arată perfect la 50 de ani

by Cristian Dobre

Raluca Moianu arată perfect la 50 de ani, fără prea mult efort. Prezentatoarea tv a avut dintotdeauna o siluetă impecabilă, fără să recurgă la tot felul de diete.

În schimb, fosta vedetă de televiziune mănâncă destul de puțin dintotdeauna, așa că formele ei practic nu au fost niciodată în pericol. Raluca Moianu a învățat să nu dea prea mare importanță cinei, așa că în majoritatea cazurilor, aceasta este inexistentă. Se răsfață totuși la micul dejun, fiind de altfel și masa ei principală.

„Dietă nu am ținut, nu sunt o fană a dietelor, mulțumesc lui Dumnezeu, nu am prea avut nevoie, fiindcă eu mănânc destul de puțin. Asta înseamnă că mănânc dimineața foarte bine, la prânz e așa un fel de puțin, iar seara nu mănânc deloc”, a declarat, pentru VIVA!, Raluca Moianu.

Vedeta susține că are destulă energie pentru a-și începe ziua în forță și că a adoptat acest stil de viață de la mama ei. Bunica maternă o învață și pe Mara, fiica Ralucăi, să nu facă ospăț la masa de seară, știut fiind faptul că o cină copiosă nu face casă bună cu o siluetă armonioasă.

„Mănânc dimineața foarte bine, deci cred că ăsta este secretul. Eu așa am fost învățată de mică. Mama mea întotdeauna spunea și îmi amintesc perfect. Ea îi spune fiicei mele că dimineața trebuie să mănânci ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un cerșetor”, a explicat Raluca Moianu pentru sursa citată.

După ora 14.00, doar ceai sau iaurt

În cazul în care organismul îi dă semnale după masa de prânz, Raluca Moianu apelează la ceva ușor. „Teoretic ultima masă e la ora 14.00, cam așa. După ora 14.00 nu prea mai mănânc. Dacă îmi este foarte foame, mănânc un iaurt sau beau un ceai. La ora 7.00 este micul dejun, eu la 7.15 ies pe ușă de obicei, fiindcă îmi duc copilul la școală în fiecare zi”, a adăugat ea.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments