Puya, prins drogat la volan

by Andreea Radu

Artistul Puya a fost prins drogat la volan în Bucureşti. El a fost oprit miercuri, în jurul prânzului, la un control de rutină în zona Dorobanţi. În timp ce la alcooltest rezultatul a ieșit negativ, drugtestul a indicat consum de cocaină, scrie digi24.ro.
Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, a fost dus ulterior la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a i se recolta mai multe probe.
Rapperul în vârstă de 42 de ani a rămas fără permis şi i s-a întocmit dosar penal.
Dacă INML va confirma rezultatul înregistrat de aparatul DrugTest, Puya va fi trimis în judecată.
„În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, arată un comunicat al poliției.

Facebook Comments