PSG și Bayern s-au calificat fără emoții în sferturile de finală din Liga Campionilor

by Sorin Haut

Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a trecut de Real Sociedad cu scorul de 2-1 (1-0), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală.

PSG a deschis scorul prin Mbappe (15), care a marcat cu un şut la colţul lung, din interiorul careului. Remiro a mai avut o intervenţie salutară (29), la şutul lui Mbappe.

Viitorul atacant al lui Real Madrid a parafat victoria parizienilor prin golul marcat după pauză (56), din pasa lui Kang-in Lee. În faţa a 39.336 de spectatori prezenţi pe Anoeta, bascii au căutat golul de onoare. Zubimendi nu a reuşit să îl găsească (79), dar l-a înscris Mikel Merino (89), după o minge respinsă de portarul Donnarumma.

Bayern Munchen s-a calificat și ea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Lazio Roma cu scorul de 3-0, marţi seara, pe Allianz Arena, în manşa secundă a optimilor de finală. Lazio s-a impus în prima manşă cu 1-0, dar bavarezii s-au arătat superiori în manşa secundă şi au câştigat meritat.

Kane, cu o dublă, în minutele 39 și 66 și veteranul Muller, în 45+2, au parafat victoria clară și calificarea nemților, obișnuiți cu fazele finale ale principalei competiții europene inter-cluburi.

Facebook Comments