PSG a dat lovitura pe Old Trafford, în Liga Campionilor

by Sorin Haut

Champions League a revenit marţi, 12 februarie, la Digi Sport, cu faza optimilor de finală. În această săptămână se vor disputa primele 4 meciuri (manşa tur), toate transmise în direct pe canalele noastre. Două partide s-au disputat marți seară, Man. United – PSG 0-2 și Roma – Porto 2-1, iar miercuri se vor desfășura celelalte două, Ajax – Real Madrid și Tottenham – Dortmund.

A fost prima înfrângere suferită de United, după ce norvegianul Ole Gunnar Solskjaer l-a înlocuit pe portughezul Jose Mourinho pe banca tehnică, la mijlocul lui decembrie 2018. Kimpembe a marcat, în minutul 53, după un corner, primul său gol din carieră pentur PSG. În minutul 60, Mbappe a înscris al doilea gol al oaspeţilor, după un contraatac şi o pasă primită de la Di Maria.

În celălalt meci, Zaniolo a marcat în minutul 70, cu un şut din interiorul careului. Tot el a majorat scorul, în mintul 78, când a trimis în poartă o minge revenită din bară, în urma unui şut al lui Dzeko. Adrian a redus din diferenţă, în minutul 79, cu un şut din colţul careului mic.

Toate partidele din această săptămână încep după minutul de reculegere în memoria lui Emiliano Sala. (digisport.ro)

Facebook Comments