PSD mizează pe Teodora Abrudean pentru Primăria Bocsig. „Va obţine un scor mare”

by Paul Anghel

Teodora Abrudean este candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de primar al comunei arădene Bocsig. Aici vor avea loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar, în data de 5 noiembrie 2017.

Social-democraţii au prezentat-o astăzi pe Teodora Abrudean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Alături de aceasta s-au aflat preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, parlamentarii Florin Tripa şi Adrian Todor, consilierul judeţean Marius Sulincean, dar şi fostul primar al comunei Bocsig, Ioan Florin Ciul.

Teodora Abrudean are 37 de ani este căsătorită şi are un copil în vârstă de opt ani. De 11 ani lucrează pe postul de consilier juridic în cadrul Primăriei Bocsig. „Am făcut parte din echipa primarului Florin Ciul de 11 ani. Îmi propun să continui proiectele pe care acesta le-a început, dar am şi câteva proiecte pe care doresc să le pun în practică în mandatul pe care îl voi obţine. Mă refer aici la realizarea unei reţele de canalizare, la aducerea reţelei de gaz, la realizarea de trotuare şi piste pentru biciclete. O atenţie deosebită îmi doresc să acord educaţiei, proces pe care îl voi sprijini foarte mult”, a spus Teodora Abrudean.

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a ţinut să fie alături de candidatul social-democrat şi a afirmat că se aşteaptă la un scor mare pentru Teodora Abrudean. ”Teodora Abrudean va fi viitorul primar al comunei Bocsig. Va continua proiectele lui Ioan Florin Ciul, cel mai bun primar pe care comuna Bocsig l-a avut vreodată. Sunt convins că Teodora Abrudean va face un scor mare şi va câştiga mandatul de primar al comunei”, a punctat Dorel Căprar.

Ioan Florin Ciul, fostul primar al Bocsigului, a spus despre candidatul PSD că este cea mai bună soluţie pentru comunitate şi şi-a reiterat sprijinul pentru Teodora Abrudean. „Am condus destinele comunei Bocsig timp de 13 ani. Încă de la început m-am înconjurat, în echipa mea – de oameni tineri, cu potenţial. Teodora Abrudean este omul potrivit pentru a continua proiectele în folosul comunităţii din Bocsig”, a spus Ioan Florin Ciul.

Campania electorală pentru alegerile parţiale din comuna Bocsig va începe în data de 22 octombrie.

Facebook Comments