Protecția Consumatorilor Arad a suspendat temporar activitatea a doi agenți economici

by Andreea Radu

Comisariatul Județean pentru Protecția  Consumatorilor Arad desfășoară  ample acțiuni tematice naționale de control  privind respectarea prevederilor legale din domeniul protecției consumatorilor la prestarea serviciilor de alimentație publică .

Astfel că, în urma unei reclamații s-a efectuat un control  la operatorul economic  TITUS SRL – HOSTEL MOARA CU NOROC și s-a constatat existența saltelelor pătate, pereți neigienizați,  lenjerie de pat murdară .

Sancțiunile aplicate de comisarii CJPC Arad au fost:

  • amendă contravențională  000 lei
  • măsura complementară de oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate .

Un alt operator economic controlat, ca urmare a acțiunii tematice de control în desfășurare,  a fost și  SIMPLY FOOD SRL – FAST FOOD CATERING din Arad, la care s-au constatat următoarele deficiențe: utilizarea  unor proceduri nesigure la prestarea serviciilor alimentare respectiv spațiile de lucru  neigienizate, spații de depozitare neigienizate,  cuptor de coacere murdar .

Sancțiunile aplicate de comisarii CJPC Arad au fost:

 – amendă contravențională în valoare de 5.000 lei,

măsurile complementare de oprire temporară a prestării  serviciilor până la remedierea deficiențelor sancționate.

CJPC Arad continua seria de controal atât  în unitățile de alimentație publică cât și privind  controale la  centrele rezidențiale destinate persoanelor vârstnice de pe raza municipiului și județului Arad .

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate