Progresul Pecica – Gloria Lunca Teuz Cermei 3-2 (1-2)! Pecica câștigă în extremis primul meci de la startul sezonului!

by webeditor

Partida de la Pecica și-a respectat statutul de derby devenit deja tradițional pe dreptunghiurile verzi ale ligii a treia. Cu doi antrenori principali, din care Mihai Petcuț pe bancă și Bogdan Bozian în teren din repriza secundă, Progresul a reușit să întoarcă rezultatul în penultimul minut de joc când căpitanul Mirel Arsene a trimis o scăriță de mare efect peste fostul său elev și coechipier, Rafael Zamfir. Atât Petcuț cât și antrenorul oaspeților Cristian Todea au declarat înainte de start că își doresc neapărat victoria, ambele echipe fiind în foame de puncte.

După câteva minute de tatonări, gazdele trec la cârmă și domină primul mitan, reușind deschiderea scorului prin Puie, în minutul 24. Acesta a șutat de la aproximativ 17 metri, lateral stânga, pe jos, reușind să-l surprindă pe portarul Cermeiului. Pe acest fond, gazdele suferă un prim șoc în minutul 39, moment în care încasează golul egalizator. Corner de pe stânga, expermientatul Mateucă prelungește cu o centrare perfectă în 6 metri, de unde Șimăndan înscrie nestingherit cu capul. Pecica e în corzi și mai primește o lovitură după nici trei minute, când oaspeții au un contraatac școală și același Mateucă pasează perfect pentru Paul Varga care își aduce echipa în avantaj printr-o formalitate, șut simplu din 3 metri.

Pecicanii revin de la cabine cu antrenorul Bogdan Bozian în teren, secondat de tânărul Roșu. Jocul gazdelor capătă consistență, iar combinațiile tripletei Arsene – Bozian – Capătă aduce egalarea mult dorită. Capătă este cel care înscrie în minutul 70 cu un șut pe jos, bine executat. Galben-albaștrii insistă și obțin victoria cu execuția lui Arsene care aduce și cele trei puncte mult dorite.

În urma acestei victorii, Progresul Pecica acumulează 4 puncte, în timp ce Gloria Lunca Teuz Cermei ramâne pe ultima poziție a clasamentului cu zero puncte.

Progresul Pecica: Roșca – Moraru, Sarkozi,  Wild, Puta – Borcea, Arsene, C. Mihai, Stanciu –  Capătă, Puie. Rezerve: L. Roșu – Bozian, Andrieș, Șerengău, D. Roșu, Bănățan, Gomboș, Câmpan, Gruia. Antrenori: Mihai Petcuț și Bogdan Bozian

Cermei: Zamfir – Clipotă, R. Iuga, D. Lazăr, Deta – D. Salka, Cocriș –P. Varga,  Șimăndan, Vlad – Mateucă. Rezerve: Creța – Piț, Balazs, M. Salka, Calotă, Cleuța, Gruiescu, Novac. Antrenor: Cristian Todea

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj), Alin Revnic, Claudiu Giorgiu (ambii din Cluj-Napoca)

Observatori: Sebastian Moisin (Oradea), Gheorghe Ilici (Timişoara)

Foto: Cătălin Bereș.

Notă: meciurile de pe propriul teren ale Progresului Pecica sunt transmise în direct pe youtube pe canalul Radio Zestrea Pecica, unde pot fi urmărite și înregistrările acestor partide.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate