Prognoza meteo ANM pentru perioada 13 martie-10 aprilie 2023

by Andreea Radu

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, 13 martie-10 aprilie 2023, atât în ce priveşte temperaturile, cât şi precipitaţiile. Prognoza 13 martie-10 aprilie 2023 arată că temperaturile vor fi peste mediile normale ale perioadei, iar precipitaţiile nu vor fi multe, cu mici excepții, scrie antena3.ro.
Astfel, după o vreme capricioasă, ba cu ploi, ba cu temperaturi prea mari, în următoarea lună va fi mai cald decât normalul perioadei.

Prognoza meteo 13 martie-20 martie

Astfel, în perioada 13 martie-20 martie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 20 martie-27 martie

În săptămâna 20 martie-27 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării, dar și ușor deficitare în sud și sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 27 martie-3 aprilie

În săptămâna 27 martie-3 aprilie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 3 aprilie-10 aprilie

În săptămâna 03 aprilie-10 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, a precizat Administrația Națională de Meteorologie.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate