Produse toxice, pe care să nu mai dai banii

by webeditor

Sunt ieftine, unele sunt gustoase şi mai mult de atât nici nu par să aibă prea multe ingrediente dăunătoare. Însă nu te lăsa păcălită, iată ce produse toxice să nu mai cumperi!

Popcorn de făcut la microunde

Popcornul în general este în regulă ca gustare, însă cel vidat pentru microunde conţine chimicale care ţine hârtia să nu se lipească de porumb şi boabele între ele. În plus, nici aromele artificiale nu sunt sănătoase. Mai sănătos este să cumperi boabele vărsate şi să le faci la cuptor cu unt sau un pic de ulei de măsline.

Săpun antibacterian

Pesticidul folosit în producerea săpunurilor, cel care omoară bacteriile, este dăunător pentru glanda tiroidă şi dacă îl foloseşti mereu, bacteriile devin tot mai rezistente, până dai de o infecţie cu o super-bacterie de care nu mai reuşeşti să scapi.

Haine care nu se şifonează

Ţesuturile care nu se şifonează sunt un pas înainte, mai ales când abia ai timp doar pentru tine. Şi totuşi nu sunt sănătoase, pentru că materialele sunt tratate cu substanţe carcinogene.

Odorizantul de cameră

Toate sprayurile, gelurile şi parfumurile de băgat în priză nu împrospătează aerul din casă, ci mai rău îl poluează, pentru că sunt de fapt bombe chimice. Ca să scapi de mirosurile neplăcute aprinde câteva chibrituri sau pune un bol cu oţet alb în camera urât mirositoare, pentru câteva minute.

Sursa: Produse toxice, pe care să nu mai dai banii – Wellness | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/produse-toxice-nu-dai-bani-39873.html#ixzz2rJBgvWaP

Facebook Comments